Knitmandu

Knitting through the world

Mere Snowflake…

Jeg har vist den før, I know (hvis du ikke har set den, så tjek mit blogindlæg her), men jeg er altså bare så forelsket i den sweater (og selvfølgelig også indholdet i form af min dejlige Alma;-)), så nu får I lige lidt flere billeder. Opskriften er fra Paelas og kan købes her.
Jeg tror, den ender på pindene igen i løbet af ugen i en udgave til Olivia. Jeg har dog ikke mere af det her garn (som også er lidt i den dyre ende), så jeg må prøve med noget andet garn fra lageret.
This sweater has already featured on my blog (check out my post here), but I just love this sweater, especially on Alma, so here are a few more photos. The pattern is from Paelas and can be purchased here


af

Tags:

Kommentarer

8 svar til “Mere Snowflake…”

 1. Strikkepause Avatar

  Det var en vakker genser og jente!

 2. Strikkepause Avatar

  Det var en vakker genser og jente!

 3. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Ingrid:-) og jeg i øvrigt også helt vild med de vanter, du har strikket! Så fine:-)

 4. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Ingrid:-) og jeg i øvrigt også helt vild med de vanter, du har strikket! Så fine:-)

 5. Katrine/Små tanker Avatar

  Den er så fin, og hvor er hun lækker, Alma!

 6. Katrine/Små tanker Avatar

  Den er så fin, og hvor er hun lækker, Alma!

 7. Ingrid Avatar

  Tusind tak, søde Katrine:-)

 8. Ingrid Avatar

  Tusind tak, søde Katrine:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *