Knitmandu

Knitting around the world

Mit sidste indlæg var den 9. december. 2014 To dage efter rejste vi på juleferie til Singapore og var først tilbage i Nepal den 5. januar 2015. Jeg har hverken fået strikket, blogget eller læst ret meget med hos jer andre hen over ferien. Vi havde ikke wifi, og så kneb det især med tiden, fordi vi hyggede 24/7 med ungerne. Og vi havde en SKØN ferie og kom godt ind i det nye år.
Det hele foregik på børnenes præmisser, så vi fik set et hav af legepladser, zoologisk have, Singapore Science Centre (første gang vi var der, men bestemt ikke sidste gang!), Gardens by the Bay (flere gange), Duck Tours, vandland, biffen og pedicure med Alma, familiebesøg, osv. osv. Her er lidt billeder fra vores knap 4 uger i Singapore (de fleste er taget med mobilen, så jeg beklager den halvdårlige kvalitet) 
Og nu er vi i 2015 og allerede halvvejs igennem vores tid i Nepal. Det er slet ikke til at forstå. Jeg synes virkelig, at tiden flyver afsted. Håber også, at I alle havde en dejlig juleferie og et godt nytår. Og så er jeg så småt ved at have gang i strikkepindene igen, så det næste indlæg bliver igen med strikkefokus:-)

The blog has been quiet over Christmas and New Year. We were in Singapore and had a great time, but with limited internet access. Singapore has so much to offer in regard to activities with kids, so we were never bored, but always tired at night. Hope you all had a Merry Christmas and a Happy New Year. I haven’t been knitting over the holidays, but I am slowly getting back on track, so my next post will be back to knitting. Happy New Year!