Knitmandu

Knitting through the world

Snowflake – en smuk sweater til Alma

Som I kan se, har jeg været væk fra bloggen LÆNGE! Jeg har arbejdet sindssygt meget, været alene hjemme med børnene i et par uger og haft en masse skiftende gæster på besøg. Det har betydet lidt mindre strikketid og lidt mere træthed, men nu kan jeg se frem til en lang juleferie, som starter på torsdag i næste uge:-)

I det seneste blogindlæg om mit kæmpe garnlager (læs her), nævnte jeg, at jeg havde indkøbt nyt garn fra Du Store Alpakka til et specifikt projekt fra de dygtige norske damer bag Paelas. Garnet hedder Sky (70% babyalpaka og 30% silke) og Soul (68% babyalpaka og 32% nylon) og er blødt som smør.

Det garn er nu forvandlet til den smukkeste sweater til Alma.
 Modellen hedder Snøflak på norsk og Snowflake på engelsk (og kan købes her). Jeg har strikket størrelse 3-4 år, og den er blevet lige lille nok, men jeg tror hun kommer til at bruge den hele vinteren, og næste år kan Olivia så få glæde af den. Man strikker de to tråde (Sky og Soul) sammen, og den er blød, varm og let. Opskriften går til str. 6 år, men da modellen og mønsteret er temmelig simpelt, vil jeg mene, at man ret let kan strikke den til større børn.

Den er rigtig hurtigt strikket, og det smukke mønster er meget simpelt. Den ryger helt sikkert på pindene igen. Billederne er taget en travl morgen, hvor vi var alt for sent på den, og Alma var i et rigtigt fjollehumør, hvilket billederne i den grad bærer præg af;-) Rigtig god weekend, og jeg håber I stadig følger med på trods af mit lange fravær:-)

I have been away from the blog for awhile due to a crazy busy work schedule, two weeks alone with the kids and lots of guests coming through Kathmandu. So knitting time has been limited. However, I did finish a beautiful sweater for Alma. The model is called Snowflake and is yet another beautiful pattern from Paelas (you can purchase the pattern here). I have used the same yarn as in the recipe and I love it. Soft, warm and light! I have made size 3-4 years old, which is a bit on the small side, but I think it will fit this winter, and then Olivia can use it next year. The photos are from a hectic morning where we were too late and Alma was in a silly mood, which comes out clearly in the photos;-) Have a great weekend.af

Tags:

Kommentarer

16 svar til “Snowflake – en smuk sweater til Alma”

 1. @ordvild Avatar

  Og dejlig er hun – også i denne sweater! 🙂

 2. @ordvild Avatar

  Og dejlig er hun – også i denne sweater! 🙂

 3. Mette Avatar

  Den er vildt lækker og hvor er hun altså sød i den:) Er det koldt hos jer nu eller hvordanmed vejret? 🙂

 4. Mette Avatar

  Den er vildt lækker og hvor er hun altså sød i den:) Er det koldt hos jer nu eller hvordanmed vejret? 🙂

 5. Ingrid Avatar

  Mange tak, Liv:-)

 6. Ingrid Avatar

  Mange tak, Liv:-)

 7. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Mette. Det er ret koldt morgen, aften og nat, især fordi det også er koldt indenfor, da huse ikke er velisolerede. Men om dagen skinner solen ofte fra en skyfri himmel, og så når man op på 15-20 grader. Så det handler om lag-på-lag tøj;-)

 8. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Mette. Det er ret koldt morgen, aften og nat, især fordi det også er koldt indenfor, da huse ikke er velisolerede. Men om dagen skinner solen ofte fra en skyfri himmel, og så når man op på 15-20 grader. Så det handler om lag-på-lag tøj;-)

 9. Katrine/Små tanker Avatar

  Simpelthen så fin. Smuk Alma og smuk trøje , det har du gjort godt Ingrid!! 😉

 10. Katrine/Små tanker Avatar

  Simpelthen så fin. Smuk Alma og smuk trøje , det har du gjort godt Ingrid!! 😉

 11. Die HausFrau Avatar

  Den er virkelig fantastisk fin, Ingrid! Jeg savner også virkelig at strikke, men jeg synes bare, at jeg har alt for travlt… Måske i næste weekend. 🙂

 12. Die HausFrau Avatar

  Den er virkelig fantastisk fin, Ingrid! Jeg savner også virkelig at strikke, men jeg synes bare, at jeg har alt for travlt… Måske i næste weekend. 🙂

 13. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Katrine. Jeg er også bare SÅ glad for den trøje og kan slet ikke vente med at strikke den igen. Har dog ikke mere af det garn, så jeg må prøve med noget andet…og så er min strikkeliste jo megalang, så gad vide hvornår jeg når til den igen 😮

 14. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Katrine. Jeg er også bare SÅ glad for den trøje og kan slet ikke vente med at strikke den igen. Har dog ikke mere af det garn, så jeg må prøve med noget andet…og så er min strikkeliste jo megalang, så gad vide hvornår jeg når til den igen 😮

 15. Ingrid Avatar

  Tak, kære Astrid. Tror du er kommet i gang før mig;-) Jeg begynder at finde mine strikkehuller igen i en travl hverdag. Gad virkelig godt have en uge eller to, hvor jeg bare kunne strikke uden forstyrrelser…suk…

 16. Ingrid Avatar

  Tak, kære Astrid. Tror du er kommet i gang før mig;-) Jeg begynder at finde mine strikkehuller igen i en travl hverdag. Gad virkelig godt have en uge eller to, hvor jeg bare kunne strikke uden forstyrrelser…suk…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *