Knitmandu

Knitting through the world

Babystrik til babydreng

Det her er lidt af et sats – at vise en gave frem på bloggen, inden den er nået frem til modtageren. Men jeg tror ikke modtageren (eller modtagerens forældre) følger med her…eller det satser jeg ihvertfald på. Der har nemlig været stille herinde. Jeg har arbejdet meget, så har vi været syge, og så har jeg bare ikke fået strikket nok.

Men nu blev jeg endelig færdig med den her lille gave til vores venners søn, som efterhånden er et halvt år. Jeg tror derfor også, at der desværre er stor risiko for, at det ikke længere passer:-( Løsningen må så være, at vore venner får sig en baby mere;-) Og jeg må strikke en noget større gave, som kan komme afsted som julegave.
Vesten er fra Lene Holme Samsøes strikkehæfte, “Babystrik på pinde 3”, og hue og vanter er fra hendes strikkehæfte, “Babystrik på pinde 3 1/2-4”. Jeg har strikket alle tre dele med Drops Alpaca. Det er jo sjældent, at jeg strikker til drenge, så det var en fornøjelse, omend et lidt ukendt territorium:-)
Baby hat, mittens and vest for a baby boy. Unfortunately, I fear that I might have been too slow and that it won’t fit by the time he gets it. Oh well, I will have to knit something else for him and his parents will have to keep this set for when they have a baby more:-) All patterns are from Lene Holme Samsøe and I have used Drops Alpaca yarn.

Kommentarer

19 svar til “Babystrik til babydreng”

 1. @ordvild Avatar

  Sikke en sød og fin gave. Lækre farver og vild med knapperne. De skal nok blive glade for det 🙂

 2. @ordvild Avatar

  Sikke en sød og fin gave. Lækre farver og vild med knapperne. De skal nok blive glade for det 🙂

 3. Anja (Zoomsnoren) Avatar

  Hvor er det blevet sødt – og ja, nogle gange er det skønt at skulle kaste sig ud i lidt andre ting 🙂 og nogle gange også farver.

 4. Anja (Zoomsnoren) Avatar

  Hvor er det blevet sødt – og ja, nogle gange er det skønt at skulle kaste sig ud i lidt andre ting 🙂 og nogle gange også farver.

 5. Mosekonen Avatar

  Åhhh hvor er det et sødt sæt og jeg kan se, at du har brugt knapper, som jeg også har købt. De er bare super, da de kan bruges til mange farver.

 6. Mosekonen Avatar

  Åhhh hvor er det et sødt sæt og jeg kan se, at du har brugt knapper, som jeg også har købt. De er bare super, da de kan bruges til mange farver.

 7. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Liv:-) jeg har dog lige set nye billeder af drengen, og han er allerede KÆMPEstor:-o Men som sagt, de må få sig en baby mere;-)

 8. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Liv:-) jeg har dog lige set nye billeder af drengen, og han er allerede KÆMPEstor:-o Men som sagt, de må få sig en baby mere;-)

 9. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Anja. Og ja, jeg ELSKER selv blå og grøn, så det er dejligt at komme lidt væk fra de pink og lilla farver:-)

 10. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Anja. Og ja, jeg ELSKER selv blå og grøn, så det er dejligt at komme lidt væk fra de pink og lilla farver:-)

 11. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Mosekonen:-) Og ja, de er så fine. Jeg købte dem via en side på facebook til 1 kr stk uden et bestemt projekt i hovedet, men synes de passede rigtig fint til vesten:-)

 12. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Mosekonen:-) Og ja, de er så fine. Jeg købte dem via en side på facebook til 1 kr stk uden et bestemt projekt i hovedet, men synes de passede rigtig fint til vesten:-)

 13. Anonym Avatar
  Anonym

  Hvor er de bare fine… mon ikke der er nogen der bliver glade 🙂

  Jeg elsker farverne.

 14. Anonym Avatar
  Anonym

  Hvor er de bare fine… mon ikke der er nogen der bliver glade 🙂

  Jeg elsker farverne.

 15. Katrine/Små tanker Avatar

  Hvor er det fint! Flotte farver, og det ser dejligt blødt ud. Skøn gave!

 16. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Jane. Tror desværre, at det var for små, da det nåede frem, snøft. Men som sagt: de må få sig en baby mere;-)

 17. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Jane. Tror desværre, at det var for små, da det nåede frem, snøft. Men som sagt: de må få sig en baby mere;-)

 18. Ingrid Avatar

  Mange tak, Katrine. Ja, det var blødt og dejligt…men desværre for småt, tror jeg:-( Men så må de gemme det til den næste baby…og jeg må vel få smidt en hue på pindene til den lille (eller store?) dreng i julegave.

 19. Ingrid Avatar

  Mange tak, Katrine. Ja, det var blødt og dejligt…men desværre for småt, tror jeg:-( Men så må de gemme det til den næste baby…og jeg må vel få smidt en hue på pindene til den lille (eller store?) dreng i julegave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *