Categories
babystrik bølgehue børnestrik hjemmestrikket hue restegarn strik af restegarn

Når bølgehuen passer….

Efter mine sidste par indlæg, var jeg jo nødt til hurtigst muligt at få strikket en bølgehue, som passede (se her og her for de tidligere indlæg – og opskriften på huen kan du finde her). Og det lykkedes. Ok, jeg skulle nok være startet på indtagningerne lidt tidligere, så den er blevet en lille smule for stor – sådan lidt “hip hop” stor:-) Men Alma er glad og skal nok få den brugt om et par måneder, når det begynder at blive koldt i Nepal.

Denne er også strikket i rester. Den nederste del har jeg strikket en tråd gammelrosa Alpaca og en tråd lilla alpaca sammen, og jeg var egentlig glad for det melerede look, men det er måske ikke så smart lige på den her model, da jeg synes, bølgerne træder lidt mindre frem i forhold til den jeg strikkede med lidt klarere farver. Den pink farve er Drops Merino Extrafine, som jeg brugte til Almas Bloomsbury (som jeg skrev om her).

Men som man kan se på billedet af begge piger, så har Olivia også forelsket sig i huen, så den skal strikkes igen, men helst i nogle HELT andre farver;-) Og så er Alma blevet meget begejstret for,  at vi skal op på taget for at tage billeder, så det gør vi på trods af de mange steder, man kan falde ned…gisp:-o
I quickly made a “Little Scallops” hat that would fit Alma. I used different yarn scraps. Olivia wants one as well, so I will have to make one more, but she will get one in a completely different color – I am a little sick of knitting with pink;-) The pattern for the hat can be found here

Og så lige et billede af Kathmandu med bjergene i baggrunden:-)

14 replies on “Når bølgehuen passer….”

Tusind tak, Tea Kristin. Ja, den må du også få strikket – det går ret hurtigt:-) Til gengæld går jeg og drømmer om at få strikket den Eivor cardigan du lavede i den fine gule farve:-)

Åh… Hvor er det skønt at se bjergene over Kathmandu igen. Min søster boede jo i Kathmandu i to år, og det var de mest fantastisk tagbilleder hun sendte hjem til alle os, der sukkede efter storslåetheden herhjemme. Den er selvfølgelig også herhjemme, men der er nu noget særligt over bjerge, der strækker sig op i skyerne. Hvor er det dejligt, at dine piger får det med. Nu med hue på! ^_^

– Line / alleelskeragnes

Tak for din kommentar, Line. Ja, det kan være ganske smukt. Jeg er faktisk slet ikke bjergmenneske, men mest til havet, så jeg SAVNER at se vand. Men min mand er til gengæld glad for bjerge…and they are growing on me too;-) I starten af oktober skal vi lidt ud i bjergene og jeg glæder mig til frisk luft og smuk natur:-)

Tusind tak, Astrid. Ja, jeg tror alligevel heller ikke, at jeg fortryder meleringen:-) Og jeg har faktisk ikke fået en hue mere på pindene, men har istedet kastet mig over andre projekter…ups! Men Olivia har også en lækker "Lene Holme Samsøe" hue liggende klar (den sammen som jeg for nylig lagde på bloggen som barselsgave)….og så har jeg en vildt fin hueopskrift, der (forhåbentlig) er på vej til Nepal, som jeg skal kaste mig over i næste uge (hvis posten når frem:-o)

Hvor er den bare fin. Jeg overvejer om mine børn skal have hue eller elefanthuer i år. Så jeg spurgte Sveske, "kunne du tænke dig sådan en hue til vinter?" (og viste hende billede nr 2)
"a-a a-a (nej)" svarede hun.
Mig; "hvad så?"
Sveske; "jeg kunne hellere tænke mig kjolen… Eller trøjen!" 😀

Ja, så det blev jeg ikke klogere af. Men fin er den. Så måske våger jeg alligevel noget lignende.

Ja, hun gør, Louse:-) Men hendes mor har ikke fået taget sig sammen til at strikke een mere. Og nu går jeg og venter på en opskrift, som jeg tænker, jeg vil afprøve til Olivia. Så må vi håbe hun bliver lige så glad for en alternativ hue;-)

hahahaha, det lyder farlig bekendt:-D Og i forhold til trøjen og kjolen/nederdelen: Trøjen har Alma fået i gave, men den fåes sikkert alle steder, hvor de sælger Disney merchandise til skyhøje priser;-) Nederdelen købte jeg for et par år siden til billige penge i Rema1000 (tror jeg). Og ja, det kan jo være, at hun gerne vil have huen på alligevel, når den er færdig og det bliver koldt. kh. I

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *