Categories
børnestrik Drops hjemmestrikket Lene Holme Samsøe ribstrik strik strikket vest uld

Violas Vest fra Lene Holme Samsøe

Jeg har strikket mange ribveste i min tid som strikker, men det er ved at være længe siden. Så da jeg kastede mig over denne fine model – Violas Vest – fra Lene Holme Samsøes “Børnestrik på pinde 3 1/2-4”, havde jeg helt glemt, hvor kedeligt det er at strikke rib. Men ja, de er jo vildt nyttige i de kolde måneder, især indenfor. Da Alma gik i vuggestue havde hun stort set altid veste på om vinteren, da hun ofte syntes, at det var for varmt med en cardigan eller sweater. Så jeg burde strikke nogle flere til den kommende vinter, men….ribstrik…hmmmm! Denne er i øvrigt strikket med Drops Alpaca.

Made this vest for Alma – very useful, but a bit boring to knit. Used Drops Alpaca. The pattern is from Lene Holme Samsøe.

10 replies on “Violas Vest fra Lene Holme Samsøe”

Den er blevet så fin 🙂
Åhh jeg har tænkt jeg skulle igang med en masse veste til Oskar her til vinter – men nu har jeg bare slet ikke lyst til at gå igang 😉 Bare tanken om alt det rib gør mig træt – hahaha 🙂

Tusind tak, Karin. Og jeg kan fortælle, at jeg faktisk er gået i gang med een mere, bare en lidt anden model, så helt forfærdeligt er det åbenbart ikke;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *