Knitmandu

Knitting around the world

Blev lige nødt til at dele dette billede på bloggen:-) Ferien for os startede med en stor familie-fest i Singapore, hvor alle fætre, kusiner, onkler, tanter og mostre var fløjet ind fra USA, Australien, Danmark, Nepal osv for at fejre min moster og onkels 40 års bryllupsjubilæum. Min mor (som jeg desværre mistede til kræft, da jeg var 18) var fra Singapore, og vi har en kæmpefamilie på min mors side, som vi heldigvis har en tæt kontakt og relation til.

Dette billede blev taget ved festen (jeg tror I nok er nødt til at klikke på billedet eller scrolle forneden i skærmet for at se hele billedet:-o). Det består af min mormor, min far, mine mostre og onkler (altså, min mors søstre og brødre) + ægtefæller, deres børn (min generation) + ægtefæller/partnere, og deres børns børn (altså, mine og min søsters og fætres unger). Synes det ser lidt vildt ud;-)

Had to share this photo of my big crazy family:-) Our holiday started in Singapore with a big party for my aunty and uncle’s 40th wedding anniversary. Everyone was there, even family members living in the USA, Australia, Denmark, Nepal, etc. My mom (whom I sadly lost to cancer when I was 18) was from Singapore and we have a huge family on her side that we luckily are very close with. This photo was taken at the anniversary party and includes the “closest” family:-)