Categories
Uncategorized

Min store skøre familie….

Blev lige nødt til at dele dette billede på bloggen:-) Ferien for os startede med en stor familie-fest i Singapore, hvor alle fætre, kusiner, onkler, tanter og mostre var fløjet ind fra USA, Australien, Danmark, Nepal osv for at fejre min moster og onkels 40 års bryllupsjubilæum. Min mor (som jeg desværre mistede til kræft, da jeg var 18) var fra Singapore, og vi har en kæmpefamilie på min mors side, som vi heldigvis har en tæt kontakt og relation til.

Dette billede blev taget ved festen (jeg tror I nok er nødt til at klikke på billedet eller scrolle forneden i skærmet for at se hele billedet:-o). Det består af min mormor, min far, mine mostre og onkler (altså, min mors søstre og brødre) + ægtefæller, deres børn (min generation) + ægtefæller/partnere, og deres børns børn (altså, mine og min søsters og fætres unger). Synes det ser lidt vildt ud;-)

Had to share this photo of my big crazy family:-) Our holiday started in Singapore with a big party for my aunty and uncle’s 40th wedding anniversary. Everyone was there, even family members living in the USA, Australia, Denmark, Nepal, etc. My mom (whom I sadly lost to cancer when I was 18) was from Singapore and we have a huge family on her side that we luckily are very close with. This photo was taken at the anniversary party and includes the “closest” family:-)

17 replies on “Min store skøre familie….”

Tusind tak, Aslaug. Ja, det var helt fantastisk at det lod sig gøre. Det var meget rørende, at vi alle endelig var sammen på samme tid og samme sted – det er nogle år siden, at det sidst er sket….og med hele den næste generation af småfolk, som endelig fik mødt hinanden på kryds og tværs. Den eneste, som manglede var min mor, men det kan man jo desværre ikke gøre noget ved. Men en rigtig dejlig fest var det:-)

Ej, hvor et skønt billede:) Vi er en blandet familie dansk/britisk og min mands familie er meget stor. De er nemlig fra Indien fra dengang Britain styrede det. Hans mormor og morfar kom til England i 40-erne, begge har 10 søskende så vi har også en stor familie på min mands side:)

Tusind tak, M.S. Og sikke en spændende familiesammensætning I har:-) Jeg synes det er rigtig dejligt med en stor familie…selvom de også nogle gange kan drive én til vanvid;-) Men mest af alt savner jeg at være tæt på hinanden og hinandens hverdag. Derfor har vi også udnyttet at være tættere på Singapore end nogensinde før det sidste år siden vi flyttede til Nepal…og har været i Singapore 3 gange på et år, hvilket er totalt luksus:-) Og det faktum at børnene lærer engelsk herude var en væsentlig årsag, til at vi valgte at blive udstationeret. At høre Alma, som lige er fyldt 4, sludre løs på engelsk med familien i Singapore er fantastisk:-)

Fantastisk billede! Hvor er det dejligt med så stor familie og at I samles sammen. Det må være stort at samle alle og huske alles navne og hvem laver hvad.. ;o) Men sådanne øjeblikke bliver bare husket og værdsat.

ja, det er så kært med fler-sprogede børn:) Da vores unger var små blandede de engelsk og dansk sammen og det var så kært. Nu har de begge engelsk i skolen (det har de fra 1klasse) og det er jo nemt for dem, da de er flydende på engelsk såvel på dansk:) Dejligt I kan flyve til Singapore så ofte og se familien. Vi er i England 2-3 gange om året og så er familien jo også gode til at komme over til os:)

Ja, det er noget af en fest….det sker ikke så tit, at ALLE er samlet, men vi er generelt mange, når vi ses:-) Og ja, vi er heldigvis gode til at holde kontakten med hinanden:-)

Tusind tak, Katrine. Ja, det er SÅ skønt, når vi alle samles, og især denne gang, hvor hele den nye generation også var med. Men så savner man ikke at kunne se hinanden i hverdagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *