Knitmandu

Knitting through the world

Min store skøre familie….

Blev lige nødt til at dele dette billede på bloggen:-) Ferien for os startede med en stor familie-fest i Singapore, hvor alle fætre, kusiner, onkler, tanter og mostre var fløjet ind fra USA, Australien, Danmark, Nepal osv for at fejre min moster og onkels 40 års bryllupsjubilæum. Min mor (som jeg desværre mistede til kræft, da jeg var 18) var fra Singapore, og vi har en kæmpefamilie på min mors side, som vi heldigvis har en tæt kontakt og relation til.

Dette billede blev taget ved festen (jeg tror I nok er nødt til at klikke på billedet eller scrolle forneden i skærmet for at se hele billedet:-o). Det består af min mormor, min far, mine mostre og onkler (altså, min mors søstre og brødre) + ægtefæller, deres børn (min generation) + ægtefæller/partnere, og deres børns børn (altså, mine og min søsters og fætres unger). Synes det ser lidt vildt ud;-)

Had to share this photo of my big crazy family:-) Our holiday started in Singapore with a big party for my aunty and uncle’s 40th wedding anniversary. Everyone was there, even family members living in the USA, Australia, Denmark, Nepal, etc. My mom (whom I sadly lost to cancer when I was 18) was from Singapore and we have a huge family on her side that we luckily are very close with. This photo was taken at the anniversary party and includes the “closest” family:-)


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

28 svar til “Min store skøre familie….”

 1. Aslaug/Strikkefåret Avatar

  Et super dejligt billede og hvor er det fantastisk at man kan samle familien på trods af afstand. Det må have været en helt speciel familiefest 🙂

 2. Unknown Avatar

  Sikke et skønt billede 🙂

 3. Unknown Avatar

  Sikke et skønt billede 🙂

 4. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Aslaug. Ja, det var helt fantastisk at det lod sig gøre. Det var meget rørende, at vi alle endelig var sammen på samme tid og samme sted – det er nogle år siden, at det sidst er sket….og med hele den næste generation af småfolk, som endelig fik mødt hinanden på kryds og tværs. Den eneste, som manglede var min mor, men det kan man jo desværre ikke gøre noget ved. Men en rigtig dejlig fest var det:-)

 5. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Aslaug. Ja, det var helt fantastisk at det lod sig gøre. Det var meget rørende, at vi alle endelig var sammen på samme tid og samme sted – det er nogle år siden, at det sidst er sket….og med hele den næste generation af småfolk, som endelig fik mødt hinanden på kryds og tværs. Den eneste, som manglede var min mor, men det kan man jo desværre ikke gøre noget ved. Men en rigtig dejlig fest var det:-)

 6. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Nanna. Det var også en vildt skøn familie-komsammen:-)

 7. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Nanna. Det var også en vildt skøn familie-komsammen:-)

 8. Mette Avatar

  Ej, hvor et skønt billede:) Vi er en blandet familie dansk/britisk og min mands familie er meget stor. De er nemlig fra Indien fra dengang Britain styrede det. Hans mormor og morfar kom til England i 40-erne, begge har 10 søskende så vi har også en stor familie på min mands side:)

 9. Mette Avatar

  Ej, hvor et skønt billede:) Vi er en blandet familie dansk/britisk og min mands familie er meget stor. De er nemlig fra Indien fra dengang Britain styrede det. Hans mormor og morfar kom til England i 40-erne, begge har 10 søskende så vi har også en stor familie på min mands side:)

 10. Ingrid Avatar

  Tusind tak, M.S. Og sikke en spændende familiesammensætning I har:-) Jeg synes det er rigtig dejligt med en stor familie…selvom de også nogle gange kan drive én til vanvid;-) Men mest af alt savner jeg at være tæt på hinanden og hinandens hverdag. Derfor har vi også udnyttet at være tættere på Singapore end nogensinde før det sidste år siden vi flyttede til Nepal…og har været i Singapore 3 gange på et år, hvilket er totalt luksus:-) Og det faktum at børnene lærer engelsk herude var en væsentlig årsag, til at vi valgte at blive udstationeret. At høre Alma, som lige er fyldt 4, sludre løs på engelsk med familien i Singapore er fantastisk:-)

 11. Elena - Cupcake By Me Avatar

  Fantastisk billede! Hvor er det dejligt med så stor familie og at I samles sammen. Det må være stort at samle alle og huske alles navne og hvem laver hvad.. ;o) Men sådanne øjeblikke bliver bare husket og værdsat.

 12. Elena - Cupcake By Me Avatar

  Fantastisk billede! Hvor er det dejligt med så stor familie og at I samles sammen. Det må være stort at samle alle og huske alles navne og hvem laver hvad.. ;o) Men sådanne øjeblikke bliver bare husket og værdsat.

 13. Susanne / Flesthverdage Avatar

  Wauw – det giver familiefester med de nærmeste en helt ny dimension.
  Hvor er det fedt, at I holder sammen på tværs af hele verden-:)

 14. Susanne / Flesthverdage Avatar

  Wauw – det giver familiefester med de nærmeste en helt ny dimension.
  Hvor er det fedt, at I holder sammen på tværs af hele verden-:)

 15. Mette Avatar

  ja, det er så kært med fler-sprogede børn:) Da vores unger var små blandede de engelsk og dansk sammen og det var så kært. Nu har de begge engelsk i skolen (det har de fra 1klasse) og det er jo nemt for dem, da de er flydende på engelsk såvel på dansk:) Dejligt I kan flyve til Singapore så ofte og se familien. Vi er i England 2-3 gange om året og så er familien jo også gode til at komme over til os:)

 16. @ordvild Avatar

  Intet mindre end fantastisk. Hold nu op det er et skønt billede. Sikke en dejlig og stor familie. Lucky you! ♥

 17. @ordvild Avatar

  Intet mindre end fantastisk. Hold nu op det er et skønt billede. Sikke en dejlig og stor familie. Lucky you! ♥

 18. gugge/Katrine Avatar

  Sikke et skønt billede!! Hvor er det fedt med sådan en tilslutning til fra hele verden. Det må være fedt, når I ellers ikke kan ses så tit.

 19. gugge/Katrine Avatar

  Sikke et skønt billede!! Hvor er det fedt med sådan en tilslutning til fra hele verden. Det må være fedt, når I ellers ikke kan ses så tit.

 20. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Elena. Ja, det er ret skønt med en stor familie:-) Og dejligt at vi har lidt bedre muligheder for at ses ofte, nu hvor vi bor i Nepal.

 21. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Elena. Ja, det er ret skønt med en stor familie:-) Og dejligt at vi har lidt bedre muligheder for at ses ofte, nu hvor vi bor i Nepal.

 22. Ingrid Avatar

  Ja, det er noget af en fest….det sker ikke så tit, at ALLE er samlet, men vi er generelt mange, når vi ses:-) Og ja, vi er heldigvis gode til at holde kontakten med hinanden:-)

 23. Ingrid Avatar

  Ja, det er noget af en fest….det sker ikke så tit, at ALLE er samlet, men vi er generelt mange, når vi ses:-) Og ja, vi er heldigvis gode til at holde kontakten med hinanden:-)

 24. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Liv. Ja, vores familie er lidt af la et lille FN;-)

 25. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Katrine. Ja, det er SÅ skønt, når vi alle samles, og især denne gang, hvor hele den nye generation også var med. Men så savner man ikke at kunne se hinanden i hverdagen.

 26. Anonym Avatar
  Anonym

  Such a great photo! Hoping all is well with you and your lovely family, dear Ingrid!

  Take care,
  Christer

 27. Anonym Avatar
  Anonym

  Such a great photo! Hoping all is well with you and your lovely family, dear Ingrid!

  Take care,
  Christer

 28. Ingrid Avatar

  Thank you, Christer. We are all well. Hope you are too:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *