Knitmandu

Knitting around the world
Jeg strikkede for nogen tid siden en Bloomsbury Kids til Olivia (som kan ses her), og Alma ville også have en – hendes skulle selvfølgelig bare være i pink. Den har hun nu fået. Opskriften kan købes her. Jeg har strikket den i Drops Merino Extrafine, hvilket jeg egentlig syntes var meget lækkert. Men nu efter vask er den blevet “løs” og LANG!:-( ØV! Jeg tror stadig, at hun kan bruge den til efteråret/vinter, men jeg synes faktisk, at formen på den var meget bedre inden vask, så det er jeg rimelig træt af. Har sat lidt billeder både før og efter vask. Billedet hvor Alma har håret sat op er fra før vask og her passede den perfekt i længden og størrelsen.

I forhold til opskriften havde jeg sidste gang problemer med den raglan-udtagning, som opskriften bruger. Jeg valgte derfor at lave udtagningerne på den måde, som jeg bedst kan lide, dvs. løfte tråd fra tidligere omgang og strikke den drejet ret. Og det blev meget pænere, synes jeg selv….bortset fra fronten, hvor der er forskel på raglan i højre og venstre side, altså ved siden af ærmemønsteret. Jeg kan ikke helt gennemskue, hvordan man kan få den helt ens, så hvis der er nogen med gode ideer, må I endelig dele dem med mig:-)
just finished another Bloomsbury Kids (my first version can be seen here and the pattern can be purchased here). I used Drops Merino Extrafine yarn, and I am not too happy with how it reacted to washing. After washing (in cold water in machine on wool programme) it has become much longer and “loose”. But hopefully it will still fit when we get to winter.