Categories
babystrik Babystrik på Pinde 3 babyvest børnestrik hjemmestrikket Lene Holme Samsøe Rasmilla Rasmillas yndlingsgarn strik

Lillies top fra Babystrik på Pinde 3

For et par år siden strikkede jeg denne dejlige vest fra Lene Holme Samsøes “Babystrik på Pinde 3” som en barselsgave til en god veninde. Den er strikket i Rasmillas Yndlingsgarn (som kan købes her), og jeg elsker den grønne farve sammen med de lyserøde knapper.

About two years ago I knitted this wonderful vest from Lene Holme Samsøe’s booklet, “Babystrik på Pinde 3” as a present for my good friend who was expecting her second baby. I used Rasmilla’s yndlingsgarn yarn (which you can purchase here) and love the green colour with the pink buttons.


6 replies on “Lillies top fra Babystrik på Pinde 3”

Den er virkelig fin med det lidt lettere mønster, jeg synes at den i bogen børnestrik på pinde 3,5 på en eller anden måde bliver for kompakt. Denne her er smuk, både strikken og farven!

Tusind tak, Nanna. Og ja, helt enig med farverne. Har dog desværre en pige på knap fire, som nu kun vil gå i ting, hvis det er i pink eller lilla, og til nøds hvid og gul;-)

Tusind tak, søde Katrine. Jeg var også rigtig glad for resultatet og havde planer om også at strikke den til mine egne piger…det har jeg så ikke nået endnu;-)

Tusind tak, Anja:-) Jeg var også rigtig glad for resultatet. Knapperne fandt jeg megabilligt i en kineserbutik i Spanien, da jeg strikkede den på ferie og havde glemt at få knapper med;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *