Categories
babystrik børnestrik ferie med børn; Paelas hjemmestrikket livet med små børn; ferie med børn; sommer sommertop sommertopp strik strikket vest summer top

Sommertop Spam

Ok, jeg ved, at I er ved at have fået nok af denne sommertop (som jeg har skrevet om både her og her), men altså…i dag var der nærmest slåskamp, da Olivia ville have Almas sommertop på. Løsningen blev, at hun fik lov til at låne den, som jeg har strikket til kusinen. Og det kom der disse dejlige søstre-billeder ud af på endnu en smuk dansk sommerdag:-) Og dagen var også vores sidste hos gode venner i en dejlig Aarhus-forstad, som bragte minder tilbage fra min egen barndom i et lignende kvarter:-) I morgen går turen tilbage til skønne København. Ja, vi nyder vores ferie i fulde drag:-)

I know I have gone a little overboard on photographing this summer top from Paelas (I wrote about it here and here), but I couldn’t help but snap away today, as both girls were in the same top and had a wonderful day in sunny Denmark. We are truly enjoying our holiday back home:-)

6 replies on “Sommertop Spam”

Tusind tak, Karin:-) Jeg glæder mig også til at lave den igen, men helst i nogle helt andre farver næste gang;-) Det er med at udnytte det, når der er strikkemodeller, som falder i god jord, særligt med den selvstændige storesøster;-)

Ja, den ville helt sikkert også være fin i voksenstørrelse. Og det er en ret simpel model, så det ville nok ikke være umuligt at lave den større:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *