Categories
babystrik babyvest børnestrik hjemmestrikket Pickles strik strikket vest

Høstvest til Fest fra Pickles

Da der er lidt sommerferie-stille her på bloggen, tænkte jeg, at jeg ville lave nogle lidt korte indlæg med strik, som er lavet, inden jeg begyndte at blogge, men som jeg forestiller mig alligevel kunne give lidt inspiration til mulige strikkeopskrifter for andre:-)
Sidste år strikkede jeg en Pickles opskrift, som jeg drømmer om at få på pindene igen. Den hedder “Høstvest til Fest”, og den findes på Pickles hjemmeside lige her. Størrelse 2 år ligger gratis, og det var den størrelse, som jeg strikkede. Den blev dog lidt lille og passede kun Olivia i meget kort tid omkring hendes 1-års fødselsdag sidst i november 2013. Jeg tror derfor, at jeg skal have købt opskriften ved lejlighed og få den strikket igen til begge piger, evt. på en lidt større pind. Og så er det i øvrigt vildt at se, hvor meget Olivia er vokset på det sidste halve år!

Since I am enjoying my holiday in Denmark and not blogging as much, I thought this might be the time to include some posts with things I knitted before I started blogging. I figured that some might still find inspiration for future knit projects. This first post is of a vest I knitted for Olivia when she was just about one year old. It is from Pickles with a daisy pattern, and you can find the pattern here. Size 2 years old is free on the website.

6 replies on “Høstvest til Fest fra Pickles”

Tusind tak:-) Ja, det er sådan en model, hvor man kan lege meget med farverne. Og så blev jeg lige mindet om, hvor hurtigt de unger vokser (selvom jeg også sidder hos mine venner lige nu med lidt større børn og tænker på, hvor meget lettere de har det på nogle områder;-))

Ja det går stærkt, men helt ærligt så nyder jeg virkelig at vores drenge nu er så store at vi kan sidde ned bare indimellem og have øjenkontakt med folk når vi snakker med dem:) jeg ser frem til en sommer uden kravle babyer:)

Åh ja, det kan jeg sagtens følge….det er så ambivalent en følelse….på den ene side ved jeg, at jeg vil megasavne det, når de er så store, at de ikke længere gider at kysse og kramme hele tiden…og på den anden side glæder jeg mig til at kunne sidde og læse en bog, mens de leger eller læser selv;-)

Det er sjovt, hvor anderledes de børn kan se ud, når de begynder at få hår:-D Og det var så lidt med tippet….jeg har et par andre, som jeg har strikket fra Drops, hvor det lige har passet med størrelsen på den gratis opskrift de har på siden;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *