Knitmandu

Knitting around the world
Da der er lidt sommerferie-stille her på bloggen, tænkte jeg, at jeg ville lave nogle lidt korte indlæg med strik, som er lavet, inden jeg begyndte at blogge, men som jeg forestiller mig alligevel kunne give lidt inspiration til mulige strikkeopskrifter for andre:-)
Sidste år strikkede jeg en Pickles opskrift, som jeg drømmer om at få på pindene igen. Den hedder “Høstvest til Fest”, og den findes på Pickles hjemmeside lige her. Størrelse 2 år ligger gratis, og det var den størrelse, som jeg strikkede. Den blev dog lidt lille og passede kun Olivia i meget kort tid omkring hendes 1-års fødselsdag sidst i november 2013. Jeg tror derfor, at jeg skal have købt opskriften ved lejlighed og få den strikket igen til begge piger, evt. på en lidt større pind. Og så er det i øvrigt vildt at se, hvor meget Olivia er vokset på det sidste halve år!

Since I am enjoying my holiday in Denmark and not blogging as much, I thought this might be the time to include some posts with things I knitted before I started blogging. I figured that some might still find inspiration for future knit projects. This first post is of a vest I knitted for Olivia when she was just about one year old. It is from Pickles with a daisy pattern, and you can find the pattern here. Size 2 years old is free on the website.