Categories
babystrik bolero børnestrik cardigan Lene Holme Samsøe Rasmilla

Bella Bladmønster med fejl….

Jeg strikkede for et års tid siden en bolero i den dejligste alpaka i den smukkeste melerede forårsgrønne farve. Opskriften hedder Bella baby og er fra Lene Holme Samsøes “Babystrik på pinde 3”. Men…jeg strikkede fejl i mønsteret….og jeg lukkede det ene ærme for stramt af, og da jeg prøvede at trævle op, gik det helt i kludder.
Jeg var ved at smide den ud, men da søde Sanne fra Rasmilla lige fiksede ærmet, valgte jeg at beholde den på trods af fejl i mønsteret. Det er først nu, at den passer Olivia. Så nu får I de her billeder fra en gråvejrsdag i Kathmandu…billeder, hvor man i øvrigt tydeligt kan se fejlene. Jeg må vist prøve igen på et tidspunkt…

2 replies on “Bella Bladmønster med fejl….”

Tusind tak, Anne:-) Og ja, der er bare ikke noget bedre, end når de bliver grebet af den dejlige søskendekærlighed. Har selv en søster, som jeg er meget tæt med, så jeg håber, at pigerne får det på samme måde:-) Og det kender du jo også selv til;-) kh. Ingrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *