Knitmandu

Knitting through the world

Islændersweater

Åh, altså, først må jeg virkelig sige, at jeg har røde ører. Bloggen har været forsømt i et par måneder nu, hvilket jo er yderst pinligt, når det trods alt ikke er så mange måneder siden, at jeg startede den. Jeg har været meget på farten, både med rejser med arbejdet og dejlige ferier med familien, og så har jeg simpelthen været så smadret om aftenen, at jeg ikke har gidet – det var ærligt. Valget har så stået imellem at strikke eller blogge, og så har strik vundet. Desværre har jeg fået lavet en hel del ting, som jeg ikke fik taget ordentlige billeder af, inden det blev givet væk som gaver, men jeg håber at få nogle billeder, når jeg besøger modtagerne i Danmark til sommer, og så må det komme i nogle senere indlæg.

Men i dag har jeg så fået taget lidt billeder af mit seneste projekt, som endelig er færdigt, vasket og “blokket” (hvad siger man egentlig på dansk??). Det er islændersweateren fra “Knit for your Kid” af Susie Haumann, og jeg er egentlig meget tilfreds. Det er første gang, at jeg har givet mig i kast med sådant et forholdsvist stort mønsterstrik-projekt, og der er helt klart “room for improvement”. Der er nemlig lavet en del fejl. Det skyldes mest, at jeg som sagt mest får strikket om aftenen, hvilket også betyder, at jeg nogle gange sidder og nikker lidt hen over pindene og flere gang kom til at tælle forkert, især i raglanindtagningerne. Og så kan jeg lige så godt erkende det: Jeg er en doven strikker! Jeg er ikke perfektionist, når det kommer til mit strik, desværre! Det skal virkelig være ret slemt, før jeg gider at trævle op og ikke bare prøver at rette op undervejs. Nå, men her er så lidt billeder af Olivia i trøjen taget i morges, inden jeg tog på arbejde. Jeg har strikket den i Rasmillas yndlingsgarn, som virkelig er skønt og blødt. Den er strikket i en størrelse 2 år, og jeg havde egentlig tænkt, at jeg var godt forberedt til Olivias vintergarderobe, men selvom den er lidt stor til hende nu, så tror jeg desværre ikke, at den stadig passer, når vi kommer til de kolde nepalesiske måneder, som først er omkring november. Men så må den gå videre til min nyeste lille niece, som kom til verden for en måneds tid siden:-)

 
 
 
 
 

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Islændersweater”

  1. Katrine/Små tanker Avatar

    Hvor er hun bare lækker – og det er trøjen også!!!

  2. Katrine/Små tanker Avatar

    Hvor er hun bare lækker – og det er trøjen også!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *