Knitmandu

Knitting around the world

I dag fangede jeg Olivia i denne vest, som jeg strikkede til Alma for snart tre år siden. Det var et af de første projekter, som jeg var virkelig stolt af. Opskriften er fra bogen, “Blød Begyndelse – strik til Babyen” af May B. Langhelle og meget tilgængelig, også for nye strikkere.

Jeg kan ikke rigtig huske, hvad garn jeg brugte, men jeg tror det var alpaca og en rest mohair til de hvide striber. Jeg har sidenhen strikket den et par gange mere, bl.a. i en helt lille størrelse til Olivia, hvor jeg dog ændrede bærestykket og strikkede perlestrik i stedet for ribmønster.

Efterfølgende strikkede jeg en større version, som tog mig hundrede år, fordi jeg syntes det blev kedeligt at strikke glat, og jeg blev distraheret af en masse andre mere spændende projekter. Den blev dog færdig i sommer, men er stadig lidt for stor til Alma.

Og så til allersidst et billede af Alma i den oprindelige vest “back in the day” på gode gamle Amager:-) Og så er der vist ikke mere at sige om dette strikkeprojekt i denne omgang:-) Men den ryger nok på pindene igen på et tidspunkt….