Knitmandu

Knitting through the world

Yakuld og solhatte

I går var vi i Bhaktapur, som ligger ca. en halv times kørsel fra vores hjem. Det er den 3. største by i Kathmandu-dalen og er på UNESCOs verdensarvsliste – og det ER smukt! Og så var der selvfølgelig også smukke ting til salg i de små butikker rundt omkring. Nogle gange skal man lede godt imellem alt muligt juks, samtidig med at man skal undlade at lade sig stresse, af de mange gadesælgere, som stikker alverdens ting ind foran næsen på en, de tiggende børn og de hellige mænd, som forsøger at sætte tikkaer i panden på en.

Og det klarede jeg denne gang, og synes selv, at jeg gjorde et godt fund – børneponchoer lavet i den blødeste yakuld. Alma ville have sin på med det samme, og det er altid et væsentligt succeskriterium.
Olivia sad i sin klapvogn med den skønneste solhat, som jeg købte i foråret fra Anne ([email protected]) med bloggen Apfelstrudel. Den passer også godt ind under den nepalesiske sol, og storesøsteren låner den også gerne:-)


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *